Stor off-shore ordre blæser i Koppenbjergs retning

jun 29, 2021 | Emballagenyheder

Til Dansk Polyglas har Koppenbjerg Emballage leveret specialfremstillede paller, der sikrer optimal beskyttelse under transporten af toppe til tårne på havvindmøller.

Der er for alvor tale om odd size, når det drejer sig om transportemballage til selve toppen til havvindmøller, der bliver produceret af kompositvirksomheden Dansk Polyglas. Toppen af tårnet måler 6 meter i diameter, og den monteres på det 187 meter høje tårn med en vinge på op imod 70 meter.

Leveringen af denne type opgave understreger, at Koppenbjerg Emballage er rigtig god til specielle ting.

”Vores varmebehandlede specialpaller i meget kraftig tømmer giver en fremragende beskyttelse af det avancerede udstyr, når låget skal kranes op og i det hele taget udsættes for hårdhændet betjening og risici for ekstreme vejrforhold. For når det handler om transport af gods til havvindmølleparker, kan vi virkelig tale om elementernes rasen”, siger Peter Rosendahl, direktør hos Koppenbjerg Emballage.

Kvalificeret rådgivning

Udover at være specialister i odd size træemballage indgår Koppenbjerg Emballage også med ekspertbistand under hele forløbet. Rådgivningen bygger på mange års indgående kendskab til globale destinationer med kvalificeret sparring om den bedst egnede løsning i forhold til sikkerhed, dimensionering, holdbarhed, pladsudnyttelse, internationalt gældende love og regler m.m.

Læs mere om emballageløsninger på koppenbjerg.dk >>