Transportkasser / Tremmekasser / Trækasser
  • Produktion af træemballage
  • Forsendelseskasser

Forsendelseskasser samt transportkasser i træ

Vi leverer transportkasser, trækasser, tremmekasser i varmebehandlet træ i alle tænkelige størrelser og udformninger specielt til din virksomhed og dit produkt.

Koppenbjerg er producent af specialfremstillede forsendelseskasser til transport. Transportkasserne laves af varmebehandlet træ, og i forskellige størrelser, typer og med kundetilpasset opbevaringskapacitet.

Vores eksperter vil arbejde tæt sammen med dit team for fremstille små eller store forsendelseskasser, der optimerer transporten af dine produkter.

Vi vil gøre alt for at imødekomme dine præcise krav til de transportkasser du skal bruge. Og når det hele aftalt, samler vores medarbejdere dine kasser og leverer dem til dig så hurtigt som overhovedet muligt.

Transportkasser og forsendelseskasser til sikker transport.

Vores transportkasser er ikke kun til landbrugssektoren, men har mange anvendelser indenfor transport og opbevaring. Vi tilbyder en bred vifte af robuste transportkasser af genbrugsmaterialer til overkommelig pris.
Vores transportkasser kan fremstilles i enhver farve med dit logo, så du kan skille dig ud fra dine konkurrenter! Med en sammenklappelig kasse eller indlejrende drejelige stabelbare kasser kan du spare betydelige omkostninger ved returtransport og opbevaring.

Alle forsendelseskasser er fremstillet til professionelt brug, hvor det er vigtigt at varerne ikke bliver skadet under transport. Vi producerer transportkasser til ekstra skrøbeligt såvel som til stort gods, der måske har brug for lidt ekstra plads.

Vores transportkasser, forsendelseskasser og eksportemballage er egnet til mange forskellige former for transport af varer i alle størrelser.

Vi har både forsendelseskasser til små og store produkter, hvor sikkerheden skal være i højsædet. Også farligt gods tilbyder vi løsninger til.

Vi producerer både trækasser og transportkasser i standardmål og specialmål, så der er noget til ethvert behov. Desuden har du mulighed for at få din virksomheds logo eller navn på kasserne.

Vi lever op til forventningerne

Med vores årelange erfaring inden for transport og emballering af produkter er du sikret et produkt, der er gennemtestet og klar til professionel brug.

Én ting er sikkert – vælger du en af vores løsninger i forsendelseskasser, vil vi gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger.