Transportkasser / Tremmekasser / Trækasser
  • Produktion af transportkasser
  • Transportkasser

Transportkasser i træ

Vi leverer trækasser, tremmekasser og transportkasser som varmebehandlet træ emballage i alle tænkelige størrelser og udformninger specielt til din virksomhed og dit produkt.

Alle kasser er fremstillet til professionelt brug, hvor det er vigtigt at varerne ikke bliver skadet under transport. Vi producerer transportkasser til ekstra skrøbeligt såvel som til stort gods, der måske har brug for lidt ekstra plads.

Transportkasser til sikker transport på bil, skib eller fly

Vores transportkasser og eksportemballage er egnet til mange forskellige former for transport af varer i alle størrelser.

Vi har både forsendelseskasser til små og store produkter, hvor sikkerheden skal være i højsædet. Også farligt gods tilbyder vi løsninger til.

Vi producerer både trækasser og transportkasser i standardmål og specialmål, så der er noget til ethvert behov. Desuden har du mulighed for at få din virksomheds logo eller navn på kasserne.

Med vores årelange erfaring inden for transport og emballering af produkter er du sikret et produkt, der er gennemtestet og klar til professionel brug. Én ting er sikkert – vælger du en af vores løsninger, vil vi gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger.