TRÆEMBALLAGE I SKRÆDDERSYEDE STØRRELSER

Odd size. Det er lige os!

Endnu har vi aldrig sagt nej til en opgave

Vi kan noget særligt hos Koppenbjerg Emballage. Det beviser vi hver eneste dag, når vi udvikler, producerer og leverer skræddersyede træemballager i alverdens størrelser. Vi ved, hvor vigtigt det er at have den rette palle- eller kasseløsning, som passer til indholdet og den tur, varerne eller udstyret skal ud på. Hvis træemballagen ikke er tilstrækkelig holdbar, kan det medføre tab eller reparationsudgifter på transportskadede varer. Det undgår du ved at handle med Koppenbjerg Emballage.

         Alt træ, vi bruger, er FSC-certificeret og overholder EU’s regler om ansvarligt skovbrug

SPECIAL- ELLER STANDARDPALLER?

Pallen udgør
hele fundamentet

En solid transportpalle er hele fundamentet for sikker transport. Hos Koppenbjerg Emballage tager vi udgangspunkt i den tyske HPE-standard for konstruktion af træemballage. Vi fremstiller udelukkende transportpaller, der lever op til høje kvalitetskrav, så dine varer når sikkert frem til slutdestinationen.

TRANSPORTKASSE, TREMMEKASSE ELLER FINÈRKASSE

Trækasser til international sø-, land- og lufttransport

Trækasser som eksportemballage giver en fremragende beskyttelse af produkter mod skader, tab og ugunstige vejrforhold. Hos Koppenbjerg Emballage specialudvikler vi transportkasser, tremmekasser og finérkasser, der er din garanti for en stærk, holdbar og gennemtestet løsning.

Som virksomhed har du desuden mulighed for at få dit logo eller navn på kasserne.

DAG-TIL-DAG-LEVERING

Kort leveringstid

Hos Koppenbjerg Emballage er der aldrig langt fra den første kontakt til et løsningsforslag og en pris. Vi går langt for at leve op til kort leveringstid – og det umulige løser vi som regel også. Personlig betjening, rådgivning og dag-til-dag-levering er en naturlig del af vores service.

Det er altid muligt at få fat i os.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Jeg skal bruge emballage til eksport

Jeg ønsker at kontakte Koppenbjerg