Vi specialudvikler trækasser med garanti for sikkerhed

Transportkasser

Lukkede transportkasser egner sig særligt godt til skrøbeligt, meget stort eller farligt gods. En lukket kasse efter individuelle mål sikrer et 100 procent perfekt fit til anvendelsen. Resultatet er, at pladsen i trækassen udnyttes optimalt, og de transporterede varer får den størst mulige beskyttelse. Vi fremstiller altid vores trækasser i varmebehandlet træ og baserer kassens design på baggrund af opmålinger, skitser eller tegninger.

Tremmekasser

Tremmekasser er den perfekte løsning til transport af varer, som f.eks. er pakket ind i folie eller plastik og skal beskyttes mod stød og slag udefra. Samtidig sparer du vægt, da der ikke bruges så meget træ i en tremmekasse som i en lukket kasse. Tremmekasser produceres typisk med en pallebund, som gør det nemt at flytte dem rundt med en palleløfter eller truck.

Finérkasser

Transportkasser i finér (OSB- eller krydsfinér) er særligt velegnede til lufttransport pga. den lavere vægt end ved trækasser. Krydsfinérkasser giver en næsten hermetisk lukket beskyttelse af godset under transport, og det kan være en stor fordel for visse varetyper. Vi fremstiller trækasser i forskellige former for finér og materialetykkelser. Det afhænger af, hvor hårdfør du ønsker, at kassen skal være, og hvad der skal transporteres.

PRODUKTION AF TRÆEMBALLAGE

Sikkerhed i kassevis

Trækasser som eksportemballage giver en fremragende beskyttelse af produkter mod skader, tab og ugunstige vejrforhold. Hos Koppenbjerg Emballage specialudvikler vi transportkasser, tremmekasser og finerkasser, der er din garanti for en stærk, holdbar og gennemtestet løsning. Som virksomhed har du desuden mulighed for at få dit logo eller navn på kasserne.

RÅDGIVNING OM TRÆEMBALLAGE

Værdifuld rådgivining

Vi har mange års erfaring inden for produktion af trækasser og kan yde værdifuld rådgivning omkring dimensionering, materialer og holdbarhed. Vi udvikler altid vores løsninger i tæt samarbejde med dig som kunde. Uanset hvilken form for trækasse, der opfylder jeres transportbehov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig.

BEA VTT CONNECTOR

Nyt samlesystem
sparer tid og lagerplads

 

Peter Rosendahl

ADM. Direktør

+45 3135 4300

salg@koppenbjerg.dk

Peter er ekspert i at løse din emballage
udfordring