Varme­behandlede specialpaller og standard­paller

Transportpaller i specialmål

Koppenbjerg Emballage tilbyder en bred vifte af transportpaller i høj kvalitet, som er holdbare og pålidelige hele vejen. Alle vores paller er fremstillet som varmebehandlet træemballage med vægt på kvalitet, holdbarhed og lasteevne.

Der kan være mange grunde til behov for specielle transportpaller. Det kan f.eks. være, at godset skal løftes med kran så der er brug for en speciel transportpalle.

Vi tilbyder:
• Specialpaller skræddersyet til netop dine krav og behov.
• Engangspaller i ¼, ½ eller 1/1 paller (lagervare).

Læs mere om varmebehandlet træ

Transportpaller i standardmål

Vores sortiment rummer naturligvis også standardpaller som EUR-/EPAL-paller og pallerammer. Men en Euro-palle er ikke altid den bedste løsning. Hvis en standardpalle er for lille, og emnet rækker udover, kan det medføre tab eller reparationsudgifter på transportskadede varer.

RÅDGIVNING OM PALLER

Euro-pallen betaler sig ikke altid

En solid transportpalle er hele fundamentet for sikker transport. Pallerne skal kunne holde til at få slag, vand, varme og kulde under transporten. Hos Koppenbjerg Emballage tager vi udgangspunkt i den tyske HPE-standard for konstruktion af træemballage. Vi fremstiller udelukkende transportpaller, der lever op til høje kvalitetskrav, så dine varer når sikkert frem til slutdestinationen.

PRODUKTION AF PALLER

Fordele med specialpaller

Ved at anvende varmebehandlede specialpaller fremfor standardpaller, opnår du kortere pakketid og behov for færre paller. Samtidigt udnyttes pladsen i lastbilen eller containeren mere optimalt. Med specialtilpassede transportpaller kan du altså laste dine varer mere effektivt og dermed spare både tid og penge.
Uanset hvilke former for transportpaller du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at rådgive dig.

PALLETYPER

Transportpaller i høj kvalitet, holdbare og pålidelige hele vejen

CONTAINERPALLER

STATIVPALLE TIL DØRE

JULETRÆSPALLER

 

Peter Rosendahl

ADM. Direktør

+45 3135 4300

salg@koppenbjerg.dk

Peter er ekspert i at løse din emballage
udfordring