Største enkeltstående ordre til dato

jun 29, 2021 | Emballagenyheder

Koppenbjerg Emballage har efter henvendelse fra samarbejdspartneren Jysk Palleimport produceret intet mindre end 2200 specialfremstillede paller til Royal Greenland på 14 dage.

I skrivende stund befinder de specialfremstillede paller sig i Nordsøen ombord på trawleren Sisimiut. De 2200 paller, der hver måler 98 x 104 cm, blev produceret i løbet af 14 dage og leveret til Lindø, hvor trawleren lå i dok hos Fayard. Det er den til dato største enkeltstående ordre, som Koppenbjerg Emballage har produceret og leveret.

”En leverance af denne størrelse viser for alvor vores fleksibilitet. Vi kan rykke hurtigt, når situationen kræver det. Det er altid spændende at løfte så stor en ordre, men vi tager lige så gerne den enkelte kasse, som løser opgaven for kunden”, siger Peter Rosendahl, direktør, Koppenbjerg Emballage.

Rustet til international søtransport

Trawleren Sisimiut er bygget til at fungere som en flydende, højautomatiseret og komplet fiskefabrik. Sismiut kan fryse omkring 85 tons om dagen, og fiskemel-anlægget kan klare 50 tons råmateriale om dagen. Det kræver sin palle, der kan tåle slag, vand og frost under transporten. Samtidig stilles der særlige regler til træemballagen ved transport af fødevarer. Det er vi også eksperter i hos Koppenbjerg Emballage.

Se Sisimuts position her >>

Læs mere om emballage til eksport på koppenbjerg.dk >>