Engangspaller
  • Engangspaller fra Koppenbjerg Savværk
  • Varmebehandlet træ
  • Engangs paller stablet på Koppenbjerg savværk
  • kasse_sammenklappet

Engangspaller fra Koppenbjerg

Nogle gange dækker EUR/EPAL paller og pallerammer behovet for sikker transport af dit gods.

Hos Koppenbjerg Emballage forhandler vi engangspaller og standardpaller. Engangsemballage i høj kvalitet, og til hurtig levering.

Ofte viser det sig dog, at der er mange penge at spare ved at få skræddersyet specialpaller til godset. Det kan medføre en betydelig reduktion i transportskader og en effektivisering af selve pakkeprocessen.

Spørg os derfor altid til råds, hvis du er i tvivl om den rette transportløsning og eksportemballage, vi kan med garanti fremstille træemballage til dit behov.

Hvad er engangspaller egentligt?

Engangspaller (også kaldet eksportpaller, ikke-returpaller eller envejspaller) er en type transportpalle, der er skræddersyet til kundespecifikation og brugt, hvor returtransport ikke er mulig eller nødvendig.

Paller til engangsbrug kan ikke returneres (ikke i byttesystemet), det vil sige, at hvis du sender dine produkter til køberen, vil du ikke få dem tilbage.

Engangspaller er lavet af palle træ af lavere kvalitet, så prisen er lavere og mere konkurrencedygtig sammenlignet med returpaller. Engangspaller er populære på grund af deres lavere pris, hvilket er fint for engangs produkteksport. Derfor bruges paller til engangsbrug ofte til eksport, hvor en regelmæssig udveksling ikke kan sikres eller garanteres.

Anvendelse af engangspaller

Engangspaller anvendes til transport eller opbevaring. De bruges især ofte til eksport, og de kaldes ofte eksportpaller af denne grund. Deres eksportfordel er, at der ikke skal organiseres eller betales for nogen returtransport. Slutkunden kan simpelthen bortskaffe pallerne, som er lavet af 100% miljøvenlige materialer.

Fordelene ved brug af vores engangspaller

  • gunstig pris
  • letvægts paller
  • pladsbesparende (op til 66% sammenlignet med eur træpaller)
  • forskellige tilpassede størrelser (efter kundebehov)
  • forskellige tilpassede vægtkapaciteter (efter kundebehov)

Certificerede paller – naturligvis!

Alle vores engangspaller i specialstørrelser lever naturligvis op til vores høje kvalitetskrav, således at du er sikret en løsning, der holder – hele vejen.

Alt vores råmateriale kommer fra bæredygtige svenske eller baltiske savværker (FSC), og overholder naturligvis ISPM15-standarden (IPPC) for behandling og mærkning af varmebehandlede paller og træemballage.