Engangsemballage
  • Engangs emballage i grønne materialer
  • Engangsemballage til transport med bil, fly eller båd

Tilpasset engangsemballage i træ

Solid og tilpasset engangsemballage er afgørende for sikker transport af gods, uanset størrelse.

Hvis din engangsemballage ikke er tilstrækkelig holdbar, kan det medføre store og ærgerlige nedskrivninger på varer, der er blevet transportskadet.

Engangsemballage er designet til kun at tage en rejse – f.eks. Fra en fabrik til en slutbruger – før den bortskaffes / genbruges.

Der er en række fordele ved at bruge emballage til en enkelt tur, og det er derfor, det stadig er populært i en lang række brancher.

For det første er omkostningerne ved at købe emballagen lavere på grund af den lettere vægt, mere omkostningseffektive materialer.

Endnu er fordel er, at emballage til en tur også er i sagens natur er mere fleksibel. Hvis et produkt ændres, og der kræves en anden størrelse, kan en ny version, når det eksisterende lager er brugt, implementeres med det samme.

Dette betyder også, at det er lettere at designe / konstruere specifikke egenskaber i din engangsemballage, hvis det kræves.

Koppenbjerg tilbyder et bredt sortiment af standard- eller skræddersyet varmebehandlet træ transportemballage. Har du behov for du en løsning ud over vores standardprogram med f.eks. specialpaller, udarbejder vi altid opgaven efter dine specifikationer og krav.

Kreativ engangsemballage med virksomhedslogo

Engangsemballage til transport med bil, fly eller bådØnsker du virksomhedslogo på emballagen, eller skal den produceres i en kreativ form?

Hos Koppenbjerg kender vi betydningen af funktionel og attraktiv transport og eksportemballage. Ikke alene skal emballagen kunne holde til en del strabadser undervejs på sin rejse – den skal samtidigt være med til at profilere din virksomhed positivt udadtil.

Spørg os til råds, næste gang du har brug for engangsemballage i træ, stor som lille.