Engangsemballage
  • Engangs emballage i grønne materialer
  • Trækasser

Tilpasset engangsemballage i træ

Solid og tilpasset engangsemballage er afgørende for sikker transport af gods, uanset størrelse.

Hvis din engangsemballage eller engangspaller ikke er tilstrækkelig holdbar, kan det medføre store og ærgerlige nedskrivninger på varer, der er blevet transportskadet.

Vores engangsemballage er perfekt til emballering af dine reservedele og komponenter. Vi kan fremstille enhver form for emballage, nøjagtigt efter dine behov. Vi kan beskytte alle slags varer og produkter med vores specialfremstillet engangsemballage

Engangsemballage er designet til kun at tage en rejse – f.eks. Fra en fabrik til en slutbruger – før den bortskaffes / genbruges.

Der er en række fordele ved at bruge emballage til en enkelt tur, og det er derfor, det stadig er populært i en lang række brancher.

For det første er omkostningerne ved at købe emballagen lavere på grund af den lettere vægt, mere omkostningseffektive materialer.

Endnu er fordel er, at emballage til en tur også er i sagens natur er mere fleksibel. Hvis et produkt ændres, og der kræves en anden størrelse, kan en ny version, når det eksisterende lager er brugt, implementeres med det samme.

Dette betyder også, at det er lettere at designe / konstruere specifikke egenskaber i din engangsemballage, hvis det kræves.

Koppenbjerg tilbyder et bredt sortiment af standard- eller skræddersyet varmebehandlet træ transportemballage. Har du behov for du en løsning ud over vores standardprogram med f.eks. specialpaller, udarbejder vi altid opgaven efter dine specifikationer og krav.

Varmebehandlet engangsemballage der lever op til moderne miljøkrav

Koppenbjerg fremstiller både engangsemballage i alle standardstørrelser og specielle størrelser efter vores kundes specifikationer, med henblik på  holdbarhed og stil.

Som specialister i engangsemballage kan vi producere enhver form for specialemballage og transportemballage.

Alt emballage fra Koppenbjerg er godkendt myndighederne under ISPM 15 kravene. Godkendelsen er baseret på, at virksomheden fortsat viser dokumentation for, at kun godkendt, varmebehandlet træ anvendes til fremstilling af engangsemballage.

Varmebehandlingen betyder, at træet opvarmes til mindst 56 º C i 30 minutter i midten af træet. Denne behandling dræber skadedyr, som kan have placeret sig inde i træet. Varmebehandlingen udføres normalt i forbindelse med tørring af det tilskårede træ. Behandling kan også udføres i specifikke varmebehandlings faciliteter.

Kreativ engangsemballage med virksomhedslogo

Engangsemballage til transport med bil, fly eller bådØnsker du virksomhedslogo på emballagen, eller skal den produceres i en kreativ form?

Hos Koppenbjerg kender vi betydningen af funktionel og attraktiv transport og eksportemballage. Ikke alene skal emballagen kunne holde til en del strabadser undervejs på sin rejse – den skal samtidigt være med til at profilere din virksomhed positivt udadtil.

Spørg os til råds, næste gang du har brug for engangsemballage i træ, eller transportkasser stor som lille.