VI FORSTÅR DIN FRAGTUDFORDRING

Ekspertrådgivning
på tværs af landegrænser  

Som rådgiver indgår Koppenbjerg Emballage med ekspertbistand i hele forløbet. Vores rådgivning sker på baggrund af mange års indgående kendskab til globale destinationer. Vi løser din fragtudfordring med kvalificeret sparring og rådgiver om den bedst egnede løsning i forhold til sikkerhed, dimensionering, holdbarhed, pladsudnyttelse, certificeringer, internationalt gældende love og regler m.m. Det rigtige valg af emballage minimerer risici for transportskader og effektiviserer selve pakkeprocessen. Vi gør også en forskel på din grønne bundlinje.

Specialløsninger til eksport

Vi producerer træemballage i varmebehandlet træ eller finér, dimensioneret efter dine krav.

Paller – varmebehandlede specialpaller eller standardpaller? Vi rådgiver dig omkring sikker fragt af dit udstyr.

 


 

 

Trækasser – transportkasser, tremmekasser eller finérkasser? Vi guider dig omkring det optimale valg af træemballage.
 

 


EKSPORT AF INDUSTRIELT UDSTYR

Træemballage til industriel eksport

Eksport af industrielt udstyr kræver planlægning og viden om den gældende lovgivning såvel inden- som udenfor EU. Det forudsætter en løbende indsigt i juridiske handelsaftaler, formaliteter og procedurer. Som certificeret leverandør hjælper Koppenbjerg Emballage vores kunder med at komme sikkert frem i verden, når træemballagen opfylder alle krav.

ISPM15 CERTIFICERING (IPPC)

Varmebehandlet træ blåstempler din fragt

I takt med øget global samhandel stiger behovet for varmebehandlet træemballage, der forhindrer spredning af plantesygdomme og skadedyr. Al træemballage fra Koppenbjerg Emballage overholder den internationale fælles standard ISPM15 ’s behandlings- og mærkningskrav. Det sikrer din fragt, når den krydser landegrænser i vores certificerede træemballager.

Træemballager der er rustet til international sø-, land- og lufttransport

 

Peter Rosendahl

ADM. Direktør

+45 3135 4300

salg@koppenbjerg.dk

Peter er ekspert i at løse din emballage
udfordring