Eksportemballage til erhverv
  • Engangspaller - eksportemballage
  • eksportemballage

Eksportemballage til professionelle

Når det kommer til transport af varer og produkter, er det alfa og omega, at transportpaller og din eksportemballage har den korrekte dimensionering. Det er ikke kun vigtigt, at størrelsen på emballagen passer – den skal også være fremstillet af holdbare materialer, så produkterne når frem til kundernes destination uden transportskader.

Det rigtige valg af eksportemballage som transportkasser og trækasser kan medføre en betydelig reduktion i transportskader samt en effektivisering af selve pakkeprocessen.

Du har sikkert nogle helt specifikke behov, der skal tages hånd om, og vi kan helt sikkert finde en skræddersyet løsning. Vi har mange års erfaring med udvikling af fleksible løsninger, så som engangspaller, der har hjulpet virksomheder med at effektivisere deres transport af varer på tværs af landegrænser.

Løsningerne udvikles i samarbejde med kunden som garanti for, at eksportemballagen er gennemtestet og klar til brug i professionelt erhvervs henseende.

Certificeret eksportemballage – naturligvis!

Alt vores råmateriale til eksportemballage kommer fra bæredygtige svenske eller baltiske savværker, og overholder naturligvis ISPM15-standarden for behandling og mærkning af varmebehandlet træ emballage.

Kort leveringstid er en af vores kompetencer

Nogle gange skal det gå stærkt, når dit gods skal i mål til aftalt tid og i solide rammer.

Vi fremstiller dine engangspaller inden for kort tid, uanset om det drejer sig om 1 eller 500 stk. Hos Koppenbjerg sætter vi nemlig en stor ære i at være en fleksibel samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt, når situationen kræver det.