Træemballage

Varmebehandlet træ emballage er et godt og holdbart produkt

Varmebehandlet træ emballage til transportHos os finder I et kæmpe udvalg af kundetilpasset varmebehandlet træ emballage.

Vi tilbyder alt tænkeligt inden for engangsemballage som f.eks. engangspaller i træ til transport og indpakning. Vores professionelle løsninger sikrer dig et godt og holdbart produkt, der kan bruges i mange forskellige henseender.

Emballagen er et vigtigt element for sikker transport. Hvis ikke emballagen er holdbar risikerer man nedskrivninger på varer, der er blevet transportskadet.

Gå ikke på kompromis med kvalitet – hos os finder du varmebehandlede træ og transportkasser i holdbare materialer.

Varmebehandlet træ emballage i høj kvalitet med logo

Varmebehandlet træ emballage - FinérkasserVi har et kæmpe sortiment af engangsemballage som f.eks. varmebehandlede trækasser til ethvert formål – så hvis der er noget, din virksomhed står og mangler, kan du helt sikkert finde det her.

Hvis du søger en løsning udover vores standard produkter, udarbejder vi en holdbar løsning specifik til dig. Vi indgår et samarbejde med kunden for at finde en holdbar løsning til enhver problemstilling. Sammen skaber vi den perfekte emballageløsning til din virksomheds produkter.

Ønsker du, at din virksomheds logo skal fremtræde på træemballagen, eller skal træemballagen produceres i en helt bestemt størrelse? Intet problem – det klarer vi.

Vores mange års erfaring gør, at vi ved, hvor vigtigt det er, at træemballage er funktionel og ser godt ud på samme tid. Ikke nok med, at emballagen skal kunne holde til det meste, så skal den også være med til at brande din virksomhed. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at din virksomhed kan få opfyldt individuelle ønsker om design og funktionalitet.

Alle vore løsninger, der overholder vores ISPM15 certificering, er fremstillet af varmebehandlet træ, som kommer fra bæredygtige svenske og baltiske savværker.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed angående træemballage.