Træemballage
  • Produktion af varmebehandlede paller
  • Varmebehandlede paller

Varmebehandlede paller fra Koppenbjerg

Koppenbjerg Emballage tilbyder en bred vifte af varmebehandlede paller til transport eller opbevaring af gods. Uanset hvad der skal pakkes, lagres eller sendes i f.eks. trækasser, så hjælper vi dig med at finde frem til den helt rigtige løsning med varmebehandlet træ emballage.

Det er ikke altid den billigste og bedste løsning at gøre brug af standardpaller som engangsemballage. Derfor har vi et stort udvalg af engangspaller i individuelle størrelser til et hvilket som helst brug. I samarbejde med kunden finder vi den helt perfekte løsning til stort og småt gods.

Hvis vi ikke allerede har de rette varmebehandlede paller i sortimentet, så producerer vi dem blot i de ønskede mål. Alle vores engangspaller i specialstørrelser lever naturligvis op til vores høje kvalitetskrav, således at du er sikret et produkt, der holder.

ISPM15 certificerede varmebehandlede paller

Vi stiller selv de strengeste krav, når det kommer til kvalitet, lasteevne og råvarer i produktionen af vores varmebehandlede paller, transportkasser og trækasser.

Vi ved, hvor vigtig holdbarhed og funktionalitet er i hverdagen. Både når det kommer til transport og opbevaring skal de pallerne kunne holde til at få slag, vand, varme og kulde.

Vi fremstiller kun transportpaller, der lever op til vores høje kvalitetskrav, så dine varer er garanteret en sikker transport.