Sikker træemballage til dine varer
  • Åbne kasser med tremmer
  • Åben tremmekasse
  • Tremmekasser

Tremmekasser

Tremmekasser er en enklere løsning end lukkede trækasser, der kan spare din virksomhed for penge og stadig sikre at dit gods når uskadt frem til kunden.

Tremmekasser er den perfekte løsning til transport af varer, som er pakket ind i folie eller plastik og skal beskyttes mod stød og slag udefra. Samtidig sparer du vægt, da der ikke bruges så meget varmebehandlet træ i en tremmekasse som i en lukket kasse.

Tremmekasser produceres typisk med en pallebund, som gør det nemt at flytte dem rundt med en palleløfter eller truck.

Tremmekasser i certificeret kvalitet – naturligvis!

Alle vores transportkasser i specialstørrelser lever naturligvis op til vores høje kvalitetskrav, således at du er sikret en løsning, der holder – hele vejen.

Alt vores råmateriale til tremmekasser kommer fra bæredygtige svenske eller baltiske savværker, og overholder naturligvis ISPM15-standarden (IPPC) for varmebehandling og mærkning af træemballage.

Kort leveringstid – når det skal gå stærkt

Nogle gange skal det gå stærkt, når dit gods skal i mål til aftalt tid og i solide rammer.

Vi fremstiller dine tremmekasser inden for kort tid, uanset om det drejer sig om 1 eller 500 stk. Vores målsætning er altid at være en fleksibel samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt, når situationen kræver det. Det synes vi er god service.