Transportpaller
  • Engangsemballage

Transportpaller

Solide transportpaller er et vigtigt fundamentet for sikker transport, når varerne ikke skal risikere at vælte eller falde sammen undervejs.

Koppenbjerg tilbyder en bred vifte af engangsemballage og transportpaller i høj kvalitet, som er holdbare og pålidelige hele vejen.

Alle vores paller er fremstillet af varmebehandlet træ med vægt på kvalitet, holdbarhed og lasteevne.

Transportpaller i standard- og specialstørrelser

Vores sortiment af eksportemballage rummer naturligvis standardpaller som f.eks. EUR og EPAL, men vores speciale er skræddersyede specialpaller til transport af netop dit produkt. Her bestemmer du selv størrelsen på pallerne: Mål, lasteevne, dimensioner osv.

Der kan være mange grunde til at man har brug for specielle transportpaller. Det kunne F.eks. være at man skulle transportere noget rundt, som en eller flere cylindre, så som gas eller iltflasker. Det kunne også være at godset skal leveres på en byggeplads, for derefter at skulle løftes op i en ufærdig bygning, så kunne der evt. være brug for en speciel transportpalle der kunne løftes med kran.

Med specialtilpassede transportpaller kan du laste dine varer mest effektivt, hvilket sparer både tid og penge

Uanset hvilke former for transportpaller du har brug for, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, for at høre hvad vi kan gøre for dig, og dine transport behov.