Trækasser
  • Trækasser i certificeret kvalitet
  • Åbne og lukkede træ kasser

Trækasser til transport rundt i verden

Sender din virksomhed ofte små eller store produkter, som kræver ekstra beskyttelse?

Trækasser til transportemballage giver fremragende beskyttelse af produkter mod skader, tab og ugunstige vejrforhold. Designet af kasser er baseret på kundens dokumentation.

Koppenbjerg Emballage tilpasser lukkede trækasser samt tremmekasser til dit produkt med fokus på beskyttelse og pladsudnyttelse. Vi har mange års erfaring inden for produktion af transportkasser i træ og kan derfor give dig værdifuld rådgivning omkring dimensionering og materialer.

Vi fremstiller trækasser i varmebehandlet træ og forskellige former for finér i mange forskellige tykkelser – alt efter hvor hårdfør du ønsker at kassen skal være, og hvad der skal transporteres.

Trækasser i certificeret kvalitet – naturligvis!

Alle vores specialpaller i alle størrelser lever naturligvis op til vores høje kvalitetskrav, således at du er sikret en løsning, der holder – hele vejen.

Alt vores råmateriale til vores trækasser kommer fra bæredygtige svenske eller baltiske savværker, og overholder naturligvis ISPM15-standarden (IPPC) for mærkning af varmebehandlet træemballage.

Kort leveringstid når det skal gå stærkt

Nogle gange skal det gå stærkt, når maskinen er færdig og skal frem til kunden indenfor aftalt tid.

Vi fremstiller dine transportpaller og trækasser inden for kort tid, uanset om det drejer sig om 1 eller 500 stk. Vores målsætning er altid at være en fleksibel samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt, når situationen kræver det. Det synes vi er god service.

Vores trækasser er fremstillet i træ der overholder Europæisk standard. Koppenbjerg fremstiller brugerdefinerede trækasser og forsendelseskasser, der imødekommer dine behov. For brugerdefinerede trækasser hjælper vores team jer med at bestemme det mest passende design og materiale til dine forsendelsesløsninger. Kasser fremstillet til letvægts varer er fremstillet af krydsfiner.

Er du i tvivl om du skal bruge trækasser til transport af dine varer? Tøv ikke med at kontakte os, vi er altid klar med råd og vejledning, når det gælder transport og emballage.

Historisk rift om træ

Det går altid op og ned med træ, men lige nu er priserne på himmelflugt. Manglen på byggematerialer får priserne til at stige. Indenfor de seneste tre måneder er priserne på træmarkedet steget med over 30%. Og den udvikling ser kun ud til at fortsætte.

Den globale ubalance mellem efterspørgsel og udbud mærkes også hos Koppenbjerg Emballage i Glamsbjerg.

”Vi oplever en mangel på lagrene på de svenske savværker, som vi aldrig har set før. Lige nu er knapheden på materialer den største udfordring. Hos Koppenbjerg Emballage har vi heldigvis sikret os mere træ på kontrakt, end vi plejer. Derfor er vi så godt rustet som det pt. er muligt at være”, siger direktør Peter Rosendahl.

Hvad har en barkbille i Canada med globale træpriser at gøre?

Der er flere forklaringer på prisstigningerne. Skove i Canada har været hårdt ramt af barkbille-angreb. Det har medført mangel på træ fra de lokale savværker, der ellers leverer til det amerikanske marked, og det presser priserne globalt. Resultatet er, at særligt amerikanerne importerer ekstraordinært meget træ fra de svenske savværker. 

Barkbille-angrebet er ikke hele forklaringen. Til trods for corona har der været stor aktivitet i byggeriet, hvor træ bliver mere og mere populært som et bæredygtigt valg af byggemateriale. Hertil kommer logistikudfordringer pga. de forhøjede transportudgifter under coronakrisen. Det øger så igen efterspørgslen hos de europæiske producenter og påvirker priserne i alle dele af værdikæden. 

Hos Koppenbjerg Emballage følger vi udviklingen på tætteste hold. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.