Trækasser
  • Trækasser i certificeret kvalitet
  • Åbne og lukkede træ kasser

Lukkede trækasser til transport rundt i verden

Sender din virksomhed ofte små eller store produkter, som kræver ekstra beskyttelse?

Trækasser til transportemballage giver fremragende beskyttelse af produkter mod skader, tab og ugunstige vejrforhold. Designet af kasser er baseret på kundens dokumentation.

Koppenbjerg Emballage tilpasser lukkede trækasser samt tremmekasser til dit produkt med fokus på beskyttelse og pladsudnyttelse. Vi har mange års erfaring inden for produktion af transportkasser i træ og kan derfor give dig værdifuld rådgivning omkring dimensionering og materialer.

Vi fremstiller trækasser i varmebehandlet træ og forskellige former for finér i mange forskellige tykkelser – alt efter hvor hårdfør du ønsker at kassen skal være, og hvad der skal transporteres.

Trækasser i certificeret kvalitet – naturligvis!

Alle vores specialpaller i alle størrelser lever naturligvis op til vores høje kvalitetskrav, således at du er sikret en løsning, der holder – hele vejen.

Alt vores råmateriale til vores trækasser kommer fra bæredygtige svenske eller baltiske savværker, og overholder naturligvis ISPM15-standarden (IPPC) for mærkning af varmebehandlet træemballage. Læs mere om vores certificering her.

Kort leveringstid når det skal gå stærkt

Nogle gange skal det gå stærkt, når maskinen er færdig og skal frem til kunden indenfor aftalt tid.

Vi fremstiller dine transportpaller og trækasser inden for kort tid, uanset om det drejer sig om 1 eller 500 stk. Vores målsætning er altid at være en fleksibel samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt, når situationen kræver det. Det synes vi er god service.

Vores emballagekasser i træ er fremstillet i træ der overholder Europæisk standard. Koppenbjerg fremstiller brugerdefinerede trækasser og forsendelseskasser, der imødekommer dine behov. For brugerdefinerede trækasser hjælper vores team jer med at bestemme det mest passende design og materiale til dine forsendelsesløsninger. Kasser fremstillet til letvægts varer er fremstillet af krydsfiner.

Er du i tvivl om du skal bruge trækasser til transport af dine varer? Tøv ikke med at kontakte os, vi er altid klar med råd og vejledning, når det gælder transport og emballage.