Specialpaller
  • Specialpaller
  • Specialpaller - Produktion
  • Specialpaller - Produktion
  • Specialpaller - Transport

Specialpaller

Hos Koppenbjerg Emballage ved vi, hvor vigtigt det er at have de rette transportpaller, som passer til indholdet og den tur, varerne skal ud på. Det kan hurtigt blive dyrt at spare penge på eksportemballage. Hvis den ikke er tilstrækkelig holdbar, kan det medføre store og ærgerlige tab eller reparations udgifter på transportskadede varer.

Ved at anvende specialpaller i skræddersyede mål til dit gods, opnår du kortere pakketid og behov for færre paller. Samtidigt udnyttes pladsen i lastbilen eller containeren mere optimalt.

Koppenbjerg Emballage tilbyder et bredt udvalg af solide palleløsninger som varmebehandlet træ emballage. I tæt samarbejde med kunden afdækker vi muligheder og behov, og skræddersyr den mest sikre og økonomiske transportbeskyttelse af dit gods. Vi tilbyder:

  • Specialpaller skræddersyet til netop dine krav og behov.
  • Engangspaller i ¼, ½ eller 1/1 paller (lagervare).

Vi forhandler også EUR/EPAL-paller og pallerammer.

Kort leveringstid af specialpaller

Nogle gange skal det gå stærkt, når maskinen er færdig og skal frem til kunden indenfor aftalt tid. Vi fremstiller dine specialpaller inden for kort tid, uanset om det drejer sig om 1 eller 500 stk.

Vores målsætning er altid at være en fleksibel samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt, når situationen kræver det. Det synes vi er god service.

Certificeret kvalitet – naturligvis!

Alle vores paller i special størrelser lever naturligvis op til vores høje kvalitetskrav, således at du er sikret en løsning, der holder – hele vejen.

Alt vores råmateriale kommer fra bæredygtige svenske eller baltiske savværker, og overholder naturligvis ISPM15-standarden (IPPC) for varmebehandling og mærkning af træemballage.