Koppenbjerg Savværk - Specialpaller

Velkommen hos en fleksibel leverandør

Koppenbjerg Emballage er en erfaren leverandør af solid træemballage og eksportemballage til sikker sø-, land- eller lufttransport. Vores absolutte styrke ligger i den specialiserede løsning, der opfylder individuelle behov og formål. Ved at anvende emballage i skræddersyede mål til dit gods, opnår du kortere pakketid og færre transportskader. Samtidigt udnyttes pladsen i lastbilen eller containeren mere optimalt. Alt dette brænder vi for at hjælpe vores kunder med.

Kort leveringstid på træemballage

Vi er en mindre organisation med den personlige kontakt i højsædet og en praktisk tilgang til opgaverne. Det betyder, at der ikke er langt fra det første kontakt til et løsningsforslag og en pris. Vi går langt for at leve op til kort leveringstid, og det umulige løser vi som regel også. Dette gør os til en betroet samarbejdspartner hos vores mangeårige kunderelationer ved såvel små som store produktserier

Er du i tvivl om den bedste løsning til en konkret træemballage, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vender hurtigt tilbage med et løsningsforslag og pris, og vi kommer også gerne forbi og ser nærmere på din opgave, hvis situationen kræver det.