Finérkasser til transport
  • Krydsfinér kasse klar til transport
  • Lukkede transportkasser
  • Krydsfinér kasser der passer til indholdet
  • Krydsfinér kasser med med separat ruminddeling

Krydsfinér kasser der matcher behovet

Hos Koppenbjerg Emballage ved vi, hvor vigtigt det er at transportpaller eller krydsfinér kasser passer til indholdet og den tur, det skal ud på.

Det kan hurtigt blive et dyrt sted at spare penge. Hvis emballagen ikke er tilstrækkelig holdbar, kan det medføre store og ærgerlige tab eller reparationsudgifter på transportskadede varer.

Transportkasser i finér (OSB- eller krydsfinér) er især velegnede til lufttransport pga. den lavere vægt end ved trækasser.

Kryds finér kasser giver en næsten hermetisk lukket beskyttelse af godset under transport, hvilket er en fordel for visse typer produkter.

Værdifuld rådgivning omkring transport og krydsfinér kasser

Vi fremstiller trækasser i forskellige former for finér og materialetykkelser – alt efter hvor hårdfør du ønsker at kassen skal være, og hvad der skal transporteres.

Vi har mange års erfaring og kan derfor give dig værdifuld rådgivning omkring dimensionering og holdbarhed, så du får en solid og økonomisk løsning. Er der behov for ekstra forstærkelse i form af stålhjørner, klarer vi også det.

Alle former for kasser fremstilles efter dine mål, så de passer specifikt til dine produkter, og vi leverer naturligvis også tremmekasser til transport af dine produkter.

ISPM15 certificeret kvalitet – naturligvis!

Alle vores paller i specialstørrelser lever naturligvis op til vores høje kvalitetskrav, således at du er sikret en løsning, der holder – hele vejen.

Alt vores råmateriale kommer fra bæredygtige svenske eller baltiske savværker, og overholder naturligvis ISPM15-standarden (IPPC) for varmebehandling og mærkning af træemballage.

Kort leveringstid – når det skal gå stærkt

Nogle gange skal det gå stærkt, når dit gods skal i mål til aftalt tid og i solide rammer. Vi fremstiller dine krydsfinér kasser inden for kort tid, uanset om det drejer sig om 1 eller 500 stk.

Vores målsætning er altid at være en fleksibel samarbejdspartner, som kan rykke hurtigt, når situationen kræver det. Det synes vi er god service.

BeA VTT Connector:
Nyt samlesystem sparer tid og lagerplads

Koppenbjerg forhandler det helt nye samlesystem “BeA VTT Connector” til hurtig og sikker samling af hjørner eller sider på transportkasser.

Med BeA VTT Connector kan du vente med at samle siderne til du skal bruge kassen, og sparer dermed værdifuld plads på lageret.

Med minimalt brug af værktøj er det nemt og hurtigt at montere beslagene og samle kassen til brug: